Haluatko tietää, mitä horoskooppisi kertoo sinulle tästä viikosta?

OINAS 21.3.–19.4. Elämäsi on suvantovaiheessa, etkä oikein tiedä mihin suuntaan lähtisit. Nyt on hyvä hetki hengähtää ja antaa aikaa ystävillesi ja läheisemmillesi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5. Rahatilanteessasi on tulossa parannusta ja voit hyvillä mielin pohtia kesän reissusuunnitelmia. Rakkauselämässäkin on roihuavia elementtejä tiedossa.

KAKSOSET 21.5.–20.6. Kesän helteet ovat saaneet hormonisi hyrräämään ja mielessäsi pyörii jokin ihana asia. Ota rohkeasti härkää sarvista ja tee mitä tehdä täytyy.

RAPU 21.6.–22.7. Kiireesi ovat hellittäneet ja nyt on aika nauttia kesän lämpöisistä päivistä. Nyt on aika kerätä voimia talven varalle. Tällä viikolla luvassa voi olla jotakin yllättävää.

LEIJONA 23.7.–22.8. Tähdet ovat kohdallaan juuri tällä viikolla ja sinkuille luvassa voi olla kauan odotettua säpinää. Aikataulusikin alkavat asettumaan ja ehkä pieni irtiotto normirutiineista voisi olla paikallaan.

NEITSYT 23.8.–22.9. Kesän helteet ovat tuoneet mieleesi jälleen iloiset ajatukset ja murheet ovat jääneet hetkeksi aikaa taka-alalle. Nyt voit antaa itsellesi luvan ottaa vähän rennommin.

VAAKA 23.9.–23.10. Ulkona paistava aurinko ja kesäiset tuoksut ovat pistäneet mielesi ojennukseen. Nyt voit nauttia rennoista kesäpäivistä ja kastella varpaitasi vedessä.

SKORPIONI 24.10.–22.11. Työkiireesi eivät meinaa millään hellittää ja se aiheuttaa ylimääräistä murhetta elämässäsi. Oman mausteensa siihen antaa rakkauselämä, jossa myrskyiltä ei voi välttyä.

JOUSIMIES 23.11.–21.12. Kesäiset ilmat ovat saaneet mielesi hersymään ja herkkyytesi esiin. Nauti juuri nyt elämäsi jokaisesta hetkestä, jokaisella sielusi sopukalla.

KAURIS 22.12.–19.1. Vielä hetki sitten mietit, miten jaksat punnertaa läpi kuuman kesän. Nyt voit vain nauttia hetkestä ja odottaa, mitä auringonvalo ja ihanat säät tuovat tullessaan.

VESIMIES 20.1.–19.2. Stressi on kiusanasi tällä viikolla eikä asiat meinaa millään lähteä lutviutumaan. Työsi seisovat paikallaan ja pohdit ulospääsyä ikävästä ongelmasta. Pientä valoa on tunnelin päässä luvassa.

KALAT 20.2.–20.3. Kesäkuun viimeiset viikot tuovat mukanaan elämääsi uudenlaista sykettä ja vaihtelua. Voit nyt rennoin mielin suunnitella tulevia viikkoja ja sen tuomia mahdollisuuksia.