NHL-tähti Aleksander Barkovin yllätysero – Läheiset välit tennistähteen

Kiekkotähti Aleksander Barkov on pysytellyt koko korona-ajan Pohjois-Amerikan mantereella Floridassa.

Florida Panthersin suomalaiskipparin yksityiselämässä on sen sijaan riittänyt käänteitä, sillä Aleksander on eronnut kaikessa hiljaisuudessa amerikkalais-venäläisestä Julia-rakkaastaan.

Pari ehti seurustella vajaat kaksi vuotta. He esiintyivät yhdessä myös NHL:n palkintogaalassa viime kesänä ja Julia reissasi Aleksanderin mukana myös Suomeen.

“Minun on pitänyt oppia kokkaamaan ja siivoamaan”

Rakkaus hiipui alkuvuodesta, josta viitteitä on saanut myös Aleksanderin kommenteista, joissa hän on kertonut viettäneensä korona-aikana paljon aikaa yksin.

-Äitini lähti (Floridasta) kuukausi sitten, jonka jälkeen olen ollut yksikseni. Minun on pitänyt oppia kokkaamaan ja siivoamaan, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin, Aleksander veisteli Florida Panthersin järjestämässä tiedotustilaisuudessa pari viikkoa sitten.

Suhteen alkuaikoina Aleksander kommentoi Seiska-lehdelle suhdettaan Juliaan ja kertoi ”heidän olevan Instagram-kavereita”. Eron myötä Instagram-kaveruuskin on päättynyt.

Kansainvälisen tason tennistähden seurassa

Aleksander ei ole kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan eroaan, sillä Iltaverkon tietojen mukaan kiekkomiljonääri on tapaillut kevään mittaan kansainvälisen tason tennistähteä.

Suhdehuhuja on ruokkinut kyseisen tennispelaajan sosiaalisessa mediassa jakamat kuvat vesijetteilemässä Aleksanderin hulppean rantahuvilan lähettyvillä ja rullaluistelemassa, jonka myös Aleksander kertoi aiemmin keväällä ottaneen harrastusvalikoimaansa.

Kaksikko on tykkäillyt tiuhaan myös toisten Instagram-kuvista.

Tennistähti on syntynyt Venäjän Moskovassa, mutta edustaa nykyään Kazakstania.

Parhaimmillaan mailataituri ollut vuonna 2017 WTA:n maailmanlistalla kaksinpelissä sijalle 27. Tällä hetkellä sijoitus on 33.

Vaalea kaunotar asuu nykyisin Aleksanderin tavoin Floridan Boca Ratonissa.

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuva: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*