Hedberg toteutti salaisen haaveen

Stand Up- koomikko ja Masked Singer Suomen voittanut Sami Hedberg toteuttaa salaista haavettaan valkokankaalla. Hän näyttelee Se mieletön remppa- elokuvassa peräti kahdeksaa eri roolia.

– Se on ollut sellainen juttu, mitä salaa olen joskus haaveillut, että olisi kivaa päästä tekemään useampia maskeerattuja rooleja, Hedberg paljastaa Viihteen Olohuoneen haastattelussa.

Hedbergille Taneli Mustosen ohjaama elokuva oli suurin yksittäinen projekti, jonka hän on elokuva-alalla päässyt tekemään ja se näkyi myös työmäärässä.

– Mieletön kokemus oli tehdä tätä leffaa. Tämä on isoin omalta kohdaltani, mitä olen tehnyt noita elokuvia. Se oli isoin työllisesti ja siellä oli suuria haasteita, kun olin aika monessa kohtauksessa mukana, Hedberg toteaa.

Elokuvien tekeminen ei ole Hedbergille uutta, sillä hänet on nähty Mustosen ohjaamissa Luokkakokous- elokuvissa. Hän on mukana myös uudessa, parhaillaan kuvattavassa Renny Harlinin ohjaamassa kolmososassa.

Se mieletön remppa- elokuvassa Hedbergin vastanäyttelijänä toimi Kiti Kokkonen, joka muistetaan parhaiten Tanhupallon roolista. Yhteistyö Kokkosen kanssa sujui Hedbergin sanojen mukaan hyvin.

– Tosi hienoa oli päästä tekemään Kitin kanssa, meillä heti ensimmäisestä päivästä lähtien mätsäsi kemiat ja rytmit yhdessä. Oli kiva päästä tekemään komediallisia hetkiä, mutta itse tykkäsin päästä tekemään näyttelijänä myös draamallisia kohtauksia, kuten tässä heidän yhteisessä tarinassaan pariskuntana välittyy, Hedberg valaisee.

Se mieletön remppa- elokuva sai ensi-iltansa 19. helmikuuta, mutta näytäntökauden katkaisi koronapandemia. Nyt elokuvateattereiden auettua uudelleen, pääsee elokuvaa katsomaan teattereihin jälleen.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*