Uusi konserttisarja Suvilahteen – lippukäytäntö yllätti sinkut: ”Vissii pitäisi pariutua…”

Anssi Kela on yksi Suvilahti Summer -tapahtumasarjan esiintyjistä.

Uusi konserttisarja rantautuu kesäkuun puolivälissä Helsingin Suvilahteen. Lippuja myydään pöytäkunnittain 2-6 hengen seurueille, mikä on aiheuttanut ylimääräisiä pulmia tapahtumaan mielivien yksinäisten sinkkujen ja musiikin ystävien keskuudessa.

Suvilahti Summer -tapahtumasarja alkaa Eveliinan konsertilla 11. kesäkuuta. Koronaviruksen runteleman kevään jälkeen Suvilahden lavalle nousevat kesäkuun aikana Eveliinan lisäksi muiden muassa Knipi, Anssi Kela, Olavi Uusivirta, Maustetytöt ja Martti Servo & Napander. Lisäksi ohjelmistossa on elokuvaesityksiä, kuten Armomurhaaja ja molemmat Edumania-elokuvat.

Lipunmyynti tapahtumiin alkoi perjantaina. Tapahtuma-alueelle on pöytä- ja tuolisetit, joihin lippuja myydään 2-6 hengen seurueille. Yksittäislippuja ei tarjolla ole, mikä on herättänyt keskustelua Knipin keikalle mielivien keskuudessa Facebookissa.

– Vissii täytyis pariutua, sit onnistuisi, eräs kommentoi.

– Yksinäinen tulija ei pääse… Kurjaa!, toinen kirjoitti.

Rahastusta?

Tapahtuma perustelee kotisivuillaan lippukäytäntöä turvallisuussyillä, mikä on vaatinut normaalista poikkeavia ratkaisuja. Pöytäseurueet on erotettu toisistaan turvavälein.

– Myymällä lippuja pöytäkunnittain seurueille pyrimme varmistamaan, että samassa pöydässä ei ole toisilleen vieraita ihmisiä. Toki lipunostaja voi tulla paikalle yksin tai erikokoisessa seurassa, mutta siinä tapauksessa hänen tulee silti ostaa 2-, 4- tai 6-hengen pöytäliput, sivuilla kerrotaan.

Kuhunkin tapahtumaan myydään enintään 450 lippua, sillä viranomaisten asettamaan enimmäismäärään, 500 henkeä, on mahduttava myös henkilökunta ja artistit.

Kokonaisuutta on järjestämässä Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland. Yhteistyössä on mukana myös Helsingin kaupunki.

– Suvilahti Summer -tapahtumasarja tukee Helsingin kaupungin halua kehittää Suvilahden aluetta monimuotoisena tapahtumapaikkana. Toivomme tapahtumien tuovan iloa kaupunkilaisille ja vierailijoille. Olemme mukana edistämässä sitä, että elämykset tarjoillaan turvallisesti ja vastuullisesti, sanoo Helsingin kaupungin viestintäjohtaja Liisa Kivelä.

– Uskomme, että nämä kesäkuun hetket Helsingin paraatipaikalla tulevat jäämään sinne saapuville mieleen ikuisesti monista syistä. Artistit, me ja varmasti yleisö ovat tästä innoissaan, iloitsee Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Tomi Saarinen.

Poimintoja ohjelmasta

To 11/6 Evelina
Pe 12/6 Anssi Kela
La 13/6 Maustetytöt
Su 14/6 Knipi
Ma 15/6 Armomurhaaja -elokuva
Pe 19/6 Martti Servo & Napander
To 25/6 Olavi Uusivirta Duo
Pe 26/6 Olavi Uusivirta Duo 
Su 28/6 Jesse Markin + Lauantaidisko DJ’t

Teksti ja kuva: Juhamatti Nieminen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*