Kuntavaalipaneelit Olkkari-TV:ssä

Hildén Productionin ylläpitämä YouTube-kanava Olkkari TV tekee historiaa ja lähettää suorana lähetyksenä Iltaverkko kuntavaalipaneeli 2021 Vantaa- nimeä kantavan paneelin perjantaina 7. toukokuuta kello 18:30.

Paneeli on ensimmäinen neljän paneelin sarjasta. Koska puhutaan uudesta aluevaltauksesta Olkkari TV:ssä, olemme päättäneet tehdä nämä ensimmäiset paneelit alueellisina. Alueeksi on valikoitunut yhtiömme kotikaupunki Vantaa.

– Vantaa tuntui luonnolliselta valinnalta tässä kohtaa, kun päätimme lähteä toteuttamaan näitä paneeleita, Hildén Productionin vastaava tuottaja Joni Hildén sanoo.

Paneeleiden tuottajana toimiva Hildén vastaa myös lähetyksen juontamisesta. Kokemusta paneeleiden juontamiseen hän on kartuttanut jo aiemmin tänä keväänä toteutetuissa, julkisuutta saaneissa Perjantaisaunoissa.

– Perjantaisaunojen kokemus antoi rohkeutta siihen, että lähdimme tekemään tätä omaa juttuamme. Haluankin kiittää Perjantaisaunojen taustajoukkoja siitä kokemuksesta, minkä sain sieltä. Nyt on aika katsoa eteenpäin ja alkaa toteuttamaan itse näitä paneeleita, Hildén kiittelee.

Perjantaina 7. toukokuuta paneeliin osallistuu ehdokkaat seitsemästä valtuustopuolueesta. He ovat Patrik Karlsson RKP:sta, Niilo Kärki perussuomalaisista, Kati Tyystjärvi vasemmistoliitosta, Juha Hirvonen Keskustasta, Tiina Tuomela kristillisdemokraateista, Annukka Majanto Vihreistä, Sakari Rokkanen kokoomuksesta sekä Tarja Eklund SDP:stä.

– Tavoitteenamme oli saada edustaja jokaisesta valtuustopuolueesta, mutta määräaikaan mennessä saimme vahvistuksen ainoastaan seitsemästä puolueesta, Hildén harmittelee.

– Panelistien valinnassa kriteerinä oli se, että panelisti on nykyinen valtuutettu. Saimme sellaisen kattauksen panelisteja, johon voimme olla tyytyväisiä.

Paneeli kulkee nimellä Iltaverkko kuntavaalipaneeli 2021 Vantaa. Iltaverkko nimessä tulee Iltaverkko.fi- verkkosivusta, jossa poliittisilla uutisilla on iso rooli. Iltaverkko.fi on osana Olkkari TV:tä.

Perjantaina lähetettävän suoran lähetyksen voi katsoa alta:

Teksti: Toimitus

Kuva: Joni Hildén

Juttua muokattu 06.05.2021 kello 15:24: Lisätty yksi osallistuja