Hussein al-Taeelle iloisia uutisia – Varastettu auto löytyi

SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee sai iloisia uutisia torstaina. Hänen, maanantaina voron jäljille lähtenyt autonsa löytyi hyvässä kunnossa. Auton sisällä löytyi kirves, vaatteita ja tupakantumppeja.

Kansanedustaja julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa hän kertoi auton löytymisestä. Päivityksessä hän mainitsi poliisin arvelleen varasta alkaneen jännittämään auton saama julkisuus. Hussein al-Taee oli hyvin kiitollinen autonsa löytymisestä.

– Kiitos kaikille sympatiasta. Erityiskiitos bemari-harrastajilta viestitulvasta. Suuret kiitokset autoni löytäneelle henkilölle, joka ilmoitti asiasta poliisille. Kiitos poliisille ripeästä ja tehokkaasta toiminnasta. Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rocks, al-Taee kirjoittaa päivityksessään.

Ennen kansanedustajaksi valintaansa al-Taee on toiminut rauhanneuvottelijana, ja hän on pitänyt eduskuntaan noustuaankin kovaa ääntä maailman konflikteista, kuten nyt Afganistanin tilanteesta. Päivityksessään hän ottaa omalla tavallaan kantaa maailman tilanteeseen.

– Tämä autoasia on myös hyvä muistutus siitä, miten meidän ensimmäisen maailman ihmisten murheet ovat useimmiten pienehköjä verrattuna muuhun maailmaan, al-Taee toteaa.

– Saamme ollakin tyytyväisiä toimivasta yhteiskunnasta, jossa tällaiset pienetkin asiat kyetään selvittämään ja meidän kaikkien saada elää turvassa tietäen, että poliisi ja yhteiskunnan muut osat ovat hereillä ja palveluksessamme.

Auton hän hinautti korjaamolle tarkistutettavaksi, että kaikki on kunnossa ennen kuin hänen terapiaprojektinsa pääsee jatkumaan syksyllä.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jukka-Pekka Flander / SDP